Arizer Extreme-Q vaporizálóArizer Extreme-Q vaporizálóSokan hódolnak az illóolajak varázsának, imádják amikor a lakást valamilyen kellemes aroma lengi be. Erre kiválóan alkalmas az Arizer Extreme-Q vaporizáló készülék, ami remek szolgálatot tehet egy ilyen lakásban. Ki ne szeretné, amikor a lakásba lépve, kellemes illat fogadja és lengi körül?

Biztosan mindenki gyújtott már aromás gyertyákat vagy mécsest, a lakás illatosítására. Viszont, ezek az égő eszközök fokozott veszélyt jelentenek a gyúlékonyságuk miatt, ezért nem jó, ha a gyertyát csak úgy a szobában hagyjuk őrizetlenül. Ám van ideális megoldás!

Az Arizer Extreme-Q vaporizáló nemcsak biztonságos, hanem könnyen szabályozható is. Ne csodálkozzon, amikor a csomagban egy távirányítót talál. A paraméterinek kijelzéséről pedig egy modern LED kijelző gondoskodik. Minden alkatrész kész tökély, sehol nem éget, sehol nem karcol. Ez egy nagykapacitású készülék, mégis az asztalon úgy fest, mintha egy váza vagy termosz lenne. Az Arizer Extreme-Q eljesen beleillik a környezetébe és csendben, teljesen magára hagyva is végzi a dolgát.