AngyalszemAzon kellékek, melyek az autót sajátosabbá tehetik, számos előnnyel és pár hátránnyal is rendelkezhetnek. A beszerzést akkor tanácsos választani, amikor több a pozitívum, mint a negatívum. A megannyi gépkocsiba telepíthető angyalszem eszközre is érvényesek a fent leírtak.

A termék fő pozitívuma talán az, hogy még a xenonnal sem vakít, aminek hála, nyugodtan lehet vele közlekedni a legsötétebb helyeken is, és nem kell attól tartani, hogy az ellenkező sávban közlekedő személy nem fog látni pár másodpercig semmit.

Azt sem szabad kifelejteni, hogy ez már csak azért is hatékony, mert a beszerelést követően az angyalszem és az index külön lesz, és ha bármiféle meghibásodás következik be, akkor egyenként lehet beszerezni az új alkatrészt, és nem kell az egész szettet kicserélni.

Akik az esztétika nagy szerelmesei a kocsikat tekintve, igazán örülhetnek, hiszen az angyalszem minden kétséget kizáróan szebben mutat, mint a gyári fajta. A fő előnye pedig talán az, hogy ezzel sokkal jobban lehet látni, legyen szó bármilyen útviszonyról vagy körülményről.