Aquasana víztisztítóJelentős közérzetjavulást érhetünk el azzal, ha nap mint nap tiszta, szűrt ivóvizet fogyasztunk és használunk. Ennek érdekében, szükséges a háztartásunkban megbízható víztisztító készülék beszerelése. Az Egyesült Államok egyik legkedveltebb és a legjobb eredményekkel büszkélkedik az Aquasana víztisztító.

Fontos ismérve, hogy úgy szűri ki a káros anyagokat (gyógyszerek, hormonok, higany, tisztítószerek, stb) a vízből, hogy a fontos ásványi anyagok (nártium, kálium, kalcium) benne maradnak, így a szervezetünknek nem kell ezeket máshonnan pótolni. Védett technológiával működik, kombinált szűrője ioncserélővel, aktív szénszűrővel és sub-micron filterrel rendelkezik

Az Aquasana víztisztító ára néhány hónap alatt megtérül, ráadásul az ásványvizek műanyag palackjaival nem szennyezzük tovább a környezetet. Központi, valamint csapra szerelhető, asztali változata szintén kapható. Mindkét esetben könnyen, egyszerűen, szakember segítsége nélkül lehet a szűrőcserét elvégezni. Az Aquasana víztisztító minden háztartásba ott kell legyen!