InfraszaunaAz emberek legtöbbje szeret szaunázni, csak sajnos sokan nem tudják, hogy milyen fontos szabályokat érdemes betartani ezen tevékenység közben.

Azok, akik az infraszauna előtt bőséges folyadékot vesznek magukhoz, nagyon jó úton járnak, viszont azok a személyek, akik a kabinba is magukkal viszik a kedvenc zöld teájukat, már igazán pro felhasználónak számítanak. Az első számú tudnivaló tehát, hogy igyekezzünk minél több folyadékot inni az infraszauna használata előtt, közben és után!

Bármennyire kellemesnek is érezzük a bent töltött pillanatokat, ez az idő ne haladja meg a napi 40 percet. A kabin hőmérséklete maradjon a 40 és 60 C fok között. Mielőtt helyet foglalnák, a száraz testünkre csavarjunk egy törölközőt.

Az infaszauna utáni tevékenységről megoszlanak a vélemények, hiszen többen szeretik azonnal belevetni magukat egy kád hűvös vízbe, míg akadnak olyan személyek is szép számmal, akik először teljesen megszárítkoznak. Egy biztos, bárhogyan is élvezzük az szaunázást, a jótékony meleg pozitívan hat ránk.