Kompresszor szervizA méltán híres és megbízható Ganzair Kompresszortechnika Kft. nagyon régóta garantálja a szervizszolgáltatást az általa előállított és forgalmazott szerkezetekre, legyen az áramfejlesztő, nitrogén generátor vagy éppen kompresszor. Ezek közül a kompresszor szerviz bizonyul a leginkább igényelt szolgáltatásnak.

Ez valamilyen szinten érthető is, hiszen a sűrített levegős szerkezetek nagyon elterjedtek, és megannyi gyárnak, műhelynek, autószerviznek szüksége van a profi eszközre. A kompresszor szerviz esetében az érdeklődőknek tudniuk kell, hogy ennél a cég a konkurens gyártók termékeinek a javítását is vállalja.

Sőt, a speciális kellékek, akárcsak a boosterek, gázkompresszorok, CNG kompresszorok, turbó-kompresszorok szervizével is foglalkozik. A Ganzair, mint egy professzionalizmusra törekvő, márkafüggetlen szerviz szolgáltató, a kompresszor szerviz lehetőséget az év minden egyes napján, és a nap összes órájában biztosítja a klienseknek. A több éves tapasztalattal rendelkező csapat pedig minden akadállyal, problémával megbirkózik.

Ezért is igényelhető itt bátran a kompresszor szerviz, hiszen a kuncsaft által leadott meghibásodott gépet tökéletes állapotban és kiválóan működve kapja vissza. Emellett a vállalatnál megvásárolható az adszorpciós szárító berendezés is. Ez egy olyan sajátos levegőkezelő berendezés, amelyik kifogástalan megoldást biztosít a levegő páratartalmának csökkentésére még azok számára is, akiknek a legérzékenyebb technológiára van szükségük.

Az adszorpciós szárító például elengedhetetlennek minősül az élelmiszeriparban, gyógyszeriparban és az elektronikai ipar egyes területein. Ezen technológiák sűrített levegő igényének maximális páratartalomra vonatkozó követelménye jóval szigorúbb, mint az általános felhasználásoknál, ami valamilyen szinten érthető is.

Ezért is kell az adszorpciós szárító egy kifogástalanul működő szerkezet legyen. Az adszorpciós szárító sokkal biztonságosabban használható, mint a hűtveszárító olyan helyeken, ahol az általános szárítás után is, kültéri légvezeték, tartály vagy egyéb ok miatt, ismételten megjelenik a víz.