Elektromos konvektorElektromos konvektorEgy hidegfront érkezett az Ön által lakott vidékre, azonban ebben a periódusban nem szolgáltatnak fűtést? Ne kezdjen el aggodalmaskodni, hiszen az elektromos konvektor remek alternatívát jelent. Ezt ugyanis akkor csatlakoztathatjuk a konnektorba, amikor csak szükségét érezzük.

Hamar működésbe lép, így a helyiség gyorsan felmelegszik. Az elektromos konvektor alkalmas lehet olyan helyiségekben is, amelyeket ritkán használunk, például a barkács műhelyben, garázsban, esetleg vendégszobában.

Nemcsak esztétikus, vékony és kevésbé észrevehető, de még gazdaságos is. Nem rendelkezik hagyományos izzószállal, ez pedig azt jelenti, hogy a szokásos készülékekkel ellentétben, nincs esély arra, hogy kiégjen, ezzel pedig életideje jelentősen megugrik.

További előnyként szolgál, hogy csendesen működik, mindenféle zaj nélkül. Az elektromos konvektor a fürdőszobában is biztonságosnak számít, mert a ráfröccsenő víz nem okoz gondot. Felszerelésével egyáltalán nem kell sokat bajlódni és a kezelése is könnyen megy.