Ajándékok pároknakA pároknak a kettesben töltött idő a legértékesebb, ezért amikor valamilyen esemény, évforduló megünnepléséről van szó, akkor a tárgyi ajándék helyett, érdemes valami olyan közös programban gondolkodni, amire nem mindennap kerülhet sor. Ha évfordulóra, vagy egyéb jeles eseményre keres ajándékokat pároknak, akkor itt több közül is válogathat.

Az Élménypláza munkatársai kimondottan ezekre a szituációkra is összegyűjtöttek számos remek ötletet, tippet, így ha a szüleit vagy egy Önhöz közelálló párt lepne meg, akkor ajánlott ezek közül válogatnia. Például, ha a célszemélyek szeretik a természetet, akkor egy Quad Túra vagy lovas kocsikázás is remek élmény lehet számukra.

Amennyiben az extrém dolgok sem ijesztik el őket, sőt, ha alkalmuk van rá, keresik is az ilyen lehetőségeket, akkor a jégvitorlázás vagy a siklóernyős tandemrepülés is jó választás lehet. Ugyanakkor megajándékozhatja az Önnek kedves szerelmes és/vagy házaspárt egy hőlégballonos sétarepüléssel, AirWheel vagy Terep SegWay túrával, borkóstolóval, bonbon és forró csoki készítő tanfolyammal, vitorlázással, SPA csomaggal.

Minden csak attól függ, hogy mit szeretne, illetve mit gondol, minek örülnének legjobban a barátai, családtagjai. Ha egy picit is belelát a mindennapjaikba, a szokásaikba, akkor tudni fogja, hogy az Élménypláza melyik szolgáltatása okozná számukra a legnagyobb örömet. A közös időtöltés minden esetben meglesz, így már rossz nem lehet a meglepetés, de ha az ízlésüket is sikerül eltalálni, akkor lesz csak igazán sikeres az ajándékozás.

Nézze át alaposan a kínálatot, fontolja meg a döntését és akkor majd sütkérezhet a megajándékozott pár hálájában! Meglátja, sokkal őszintébb lesz a mosolyuk és a köszönetük is, mintha valamilyen tárgyi ajándékot adna át nekik, amire esetleg még szükségük sincs! Ez pedig akkor is igaz, ha éppen nem egy évfordulóra köszöntene fel valakit, hanem a születésnapja vagy karácsony alkalmából „csomagolna be” egy felejthetetlen élményt, amiben akár Ön is részt vehet és közös programként élhetik át.