Adszorpciós párátlanítókAmennyiben Ön is küzd a párával, itt az ideje végleg leszámolni vele, méghozzá egy új megoldáson alapuló készülék segítségével! Az adszorpciós párátlanítók működése egyedülálló technológián, vagyis a páraelnyelés folyamatán alapul.

A készülék segítségével, az alacsony hőmérsékletű helyiségekből is eltüntethető a pára, mint a pince vagy a garázs, ezzel felszámolva a penészesedést és dohosodást. A berendezés működési elve a természetből átvett, mindennapos folyamatot követ végig, ami képes szilárd felületen megkötni a gázokat, gőzöket és a folyadékot.

Az adszorpciós párátlanítók teljesítménye igen magas, így gyors segítségnek bizonyulhat és nem kell aggódni a megnövekedő villanyszámla miatt sem, ugyanis az energiafelhasználása roppant alacsony, ezért igen gazdaságos az üzemeltetése.

Akár este is nyugodtan üzemeltethetőek anélkül, hogy megzavarná a család pihenését, mivel a készülékek csendben teszik a dolgukat. Sőt, a levegőből a vírusokat és bacilusokat is megköti, így vigyázva az Ön és családja egészségére.