Népszerű társasjátékokNépszerű társasjátékokA játékok, bár vannak nagy klasszikusok, amelyekkel minden nemzedék játszik a maga idejében, minden korban mást és mást jelentenek. Kivételt ezen szabály alól talán csak a társasjátékok jelentenek, hiszen amióta létezik olyan hogy játék, a csapatban vagy társakkal, mindig népszerű volt.

A kilencvenes évek közepéig, vagyis a számítógépes játékok elterjedésének korszakáig, a társasjátékok szinte teljesen egyeduralkodónak számítottak a játékpiacon.

A sok gyorsan berobbanó, és gyorsan múló divat mellett, a játékboltok alapvető és töretlenül népszerű darabjai mindig is a társasjátékok voltak. A számítógépes, majd pedig az online játékok térhódításával itt is megfigyelhető volt egy hullámvölgy, de napjainkban szerencsére egyre több gyermek tér vissza a kézzel fogható társasjátékok csodálatos, semmihez sem hasonlítható világához.

Gyermek és felnőtt egyaránt maradandó szórakozást, tanulást és közösségépítő élményt kap ezektől a játékoktól, így jövőjük biztosítva van, bármi is legyen az aktuális divat a játékpiacon.