Sziget elszívóSziget elszívóSokszor a szagok eltávolítása esetén, csak egy olyan berendezésre támaszkodhatunk, amelyik teljes mértékben megfelel a konyhai kialakítást, tervezést tekintve.

A sziget elszívó megoldásainak köszönhetően, ezt olyan konyhában is alkalmazni lehet, ahol a főzőfelület egy szigeten helyezkedik el vagy épp nem érintkezik a pult egyik oldalának falával sem. Ekkor olyan megoldás felé kell venni az irányt, amelyiknek a végső eredménye a mennyezetről való lelógatás, ami teljes mértékben biztonságos lehet.

Természetesen, ilyenkor arra külön kell figyelni, hogy a sziget elszívó födém része mindenképp stabil és kemény legyen annak érdekében, hogy a felszerelt berendezés több éven át stabilan álljon, a leesés legkisebb kockázata nélkül.

A sziget elszívó több típusa is ismert, amelyek közül a legelterjedtebbnek a mennyezetre szerelhető változat, a függesztett csillár modell és a pultba süllyeszthető fajta bizonyul. A hazai termékeket tekintve, a sziget elszívó megrendelése mindenképp kifizetődő azoknak, akik a www.toflesz.hu weboldalt választják.