Készítessünk új építésű kandallótKészítessünk új építésű kandallótEgy forró tüzes kandalló láttán, felpezsdülhetnek bennünk a romantikus érzések. Szerencsére, már nemcsak vágyálom lehet mindez, hanem valóság is, mindez a Szabó kandalló segítségével. Ennek a cégnek a szakemberei Szabó István, Szabó Ádám és Szabó Bence saját maguk tervezik meg és kivitelezik azokat a tűzhelyeket, amelyekre vágyunk.

Annak érdekében, hogy minden nagyon precízen legyen kivitelezve, szükség lehet olyan előzetes konzultációkra, amelyek alapján könnyedén fel tudják a mérni a szakemberek azt, hogy mire van pontosan szükség, de tanácsot is tudnak adni ahhoz, hogy mit érdemes számunkra figyelembe venni, hogy megfelelő kandalló duruzsoljon a nappaliban.

Sok esetben a vásárlók nagy figyelmet fordítanak az árra, de ügyelni kell arra, hogy ez semmiképpen ne menjen a minőség és érték rovására. A Szabó kandalló esetén, a szakemberek saját kezükkel építik fel a minőségi tűzhelyeket és végig ott vannak egészen az első begyújtás pillanatáig, hogy biztosak lehessünk abban, hogy egy igazi értékálló minőségbe fektettünk bele.