iPhone 6 üvegfóliaiPhone 6 üvegfóliaA képernyő a legfontosabb elem a telefonon, ami annyira képes meghibásodni, hogy a készülék teljesen használhatatlanná válhat. Megjavítása azonban igen nagy költségekkel jár, főleg egy iPhone 6 esetében. Ennek megelőzése érdekében, a kifejlesztett iPhone 6 üvegfólia a tökéletes biztosíték és védelem.

Ez az üvegfólia speciálisan a képernyő megvédésére lett megalkotva. Hatékony és ujjlenyomat-álló, mellette háromréteges szerkezetével kicsit vastagabb, mint a sima fólia, de emiatt sokkal jobban képes megvédeni a készüléket, akár a nagyobb ütésektől is. Felhelyezése egyszerű, saját magunk is megoldhatjuk. A home gomb körüli kivágás elegendő helyet ad, így a fólia nem akadályozza a gomb tökéletes működését.

Az iPhone 6 üvegfólia extra karcálló, köszönhetően 9H keménységének és tökéletes optikai tisztaságot nyújt, ráadásul megadja azt az érzést, mintha valóban egy üveget tapogatnánk. Különlegessége még, hogy minőségéből adódóan, egyes forgalmazó cég még garanciát is vállal ezekre a fóliákra.