Ezt az anyagot már az ókori Kínában is ismerték és előszeretettel alkalmazták. A selyem fonal megalkotásának módját sokáig titokban tartották. Napjainkban ezt a szálat az ősi hagyomány szerint készítik el. A selyem két formában ismert hazánkban. Az egyiket tenyésztett, a másikat pedig szabadon élő selyemhernyó gubójából nyerik.

Mindkét változat tökéletes arra, hogy szebbnél-szebb holmik készüljenek belőlük. A termék könnyen színezhető, emellett más típusú szálakkal egyszerűen kombinálható. A selyem fonal alpaca gyapjúval kombinálva igazán kiváló lesz arra, hogy alkosson valami újat. Ez a változat 70%-ban gyapjút tartalmaz, ami a puhaságot garantálja.

A maradék 30 %-ban a selyem van, ami a fényességért felel. Ez a verzió nemcsak szemrevaló, hanem rendkívül strapabíró is. Ha szeretne valamit alkotni és nincs meg hozzá a kellő felszerelés, akkor azonnal intézkedjen! Az online boltok kínálatában szép számmal megtalálhatja a selyem fonal különféle típusait. Szerezzen be több árnyalatot annak érdekében, hogy a végeredmény tökéletes legyen!