Bérelhető irodaBérelhető irodaA Regus irodaházai Budapestnek az üzleti életben fontos szerepet betöltő részein helyezkednek el, ugyanakkor kiváló tömegközlekedési összeköttetésekkel is rendelkeznek. A fővárosban összesen 7 központja található meg a globális irodaszolgáltató vállalatnak: a Rákóczi úton, az 5. kerületben a Kossuth tér közelében, valamint a Szabadság téren, a Váci úton, Óbudán és Újbudán, továbbá az Astorián. A magyarországi irodaházak egy 3000 helyszínt számláló hálózat részei, amely megkönnyíti a vállalkozások külföldre való terjeszkedését, illetve az ezzel járó bürokratikus kötelességeket is átvállalja a Regus mindig elkötelezett, szakértői támogatást nyújtó, hozzáértő csapata.

A Regus bérelhető irodái közül mindenki megtalálhatja a számára leginkább megfelelő megoldást.

A Regus által kínált irodamegoldások ugyanis a rugalmas bérleti időtartamnak, a teljesen bútorozott és technológiai eszközökkel felszerelt irodáknak, tárgyaló- és konferenciatermeknek, a magas szintű adminisztratív segítségnek, továbbá a profi recepciós szolgálatnak köszönhetően azonnali üzleti jelenlétet és presztízst képesek teremteni bármely vállalkozásnak anélkül, hogy az ügyfeleknek a mindennapi papírmunkával kellene értékes idejüket tölteniük.

A Regus virtuális irodaszolgáltatásának részeként pedig minden otthonról dolgozó vállalkozó presztízsértékű üzleti címet tudhat magáénak, mely igencsak megkönnyíti az ügyfelekkel való kapcsolattartást is. Ha kiadó iroda Budapesten, akkor a Regus a legjobb megoldás. Mindent megadunk egy hatékony és eredményes munkahely kialakításához, ahol és ahogyan Ön akarja. A Regus segítségével Ön valóban a Maga módján dolgozhat.