Pedrollo JSWM szivattyúkAz innováció egyre nagyobb szerepet játszik az elektromos szivattyú gyártási szektorában. A vízszívási és szállítási folyamatok különböző típusú akadályokat jelentenek, amelyek egyre inkább eredeti megoldásokat igényelnek az elektronika, a mechanika és a korszerű anyagok felhasználásával. A Pedrollo JSWM szivattyúk világszerte elért sikere a nagy innovációs igénnyel magyarázható, amit az állandó kutatások támasztanak alá.

Ezek az erőfeszítések elsősorban a gyárak technikai színvonalának javítására irányulnak. A Pedrollo JSWM szivattyúk sárgarézből készült felépítése megakadályozza a rozsda és az oxidáció kialakulását. Ezeknek a jellemzőknek köszönhetően, a szivattyúk ipari alkalmazásokra, például hűtésre, kondicionálásra és kazánok adagolására is kiválóan alkalmasak.

Továbbá, olyan tiszta víz felszívásához használhatóak, ami nem tartalmaz csiszolószemcséket és olyan folyadékokhoz, amelyek kémiailag nem agresszívak a szivattyút alkotó anyagai felé. A Pedrollo JSWM szivattyúkat zárt helyiségben ajánlatos beszerelni.