A szigetelő ablakfólia jól végzi a dolgátA szigetelő ablakfólia jól végzi a dolgátMivel mindenki arra törekszik, hogy minél jobb hőszigetelési módszereket tapasztaljon meg, ezek által pedig jelentős összegeket spórolhasson, érthető, hogy egyre több lehetőség nyílik meg ezen a téren. A modern és minőségi szigetelő ablakfólia egy innovatív és közkedvelt módszer, hiszen olcsó megoldást jelent a megfelelő hőmérséklet megtartására. Mivel az üvegfelületeken át nagymértékben távozik a hő, szükséges védeni ezt is.

A szigetelő ablakfólia télen nem engedi, hogy az üvegen keresztül távozzon a meleg a helyiségből, nyáron pedig ugyanezen az elven megakadályozza, hogy a kinti erős fény és UV-sugárzás a szobába kerüljön. A LLumar fóliák remekül teljesítenek ezen a téren, hiszen hatékony védekezést nyújtanak.

Emellett azonban remekül helytállnak a fóliák betörés esetében is, hiszen egy olyan üvegfelület, ami fóliázva van, nem törhető szét könnyen. A szilánkok ugyanis nem repülnek összevissza, így a betörők dolga is nagymértékben megnehezedik. Akinek fontos, hogy korszerű és olcsó módszerekkel tegye kényelmessé a lakását, annak a szigetelő ablakfólia remek választást jelent.