Minden szakmának megvannak a maga kis trükkjei, ami viszonylag kevés munkával képes gyönyörű és látványos eredményt produkálni. A körömmatrica az alkotói folyamatot nagyban megkönnyítő segítség, aminek számos előnye van. Első körben érdemes megemlíteni az árat, ami csupán néhány száz forint, még a minden extrával felszerelt modellek esetén is, így nem számít hatalmas befektetésnek. A részletes kidolgozásnak köszönhetően pedig olyan látványos képeket tudunk a körmökre varázsolni, amelyeket ecsettel még Salvador Dali sem tudna, köszönhetően a körmök apró méretének.

A körömmatrica mindennek tetejében nagyon tartós, főleg ha még egy fedőréteggel is bevonjuk a végén. Végül, de nem utolsósorban ott van a könnyű kezelhetősége. A körömmatricát éppen olyan könnyen tudják használni a kezdők, mint a jóval gyakorlottabb profi szakemberek. A választék pedig hatalmas, legyen szó a különlegesebb eseményekről, mint a Halloween vagy éppen a karácsony, de hétköznapi minták is találhatóak szép számmal, mint virágok, pillangók és még sok más színes szépség.

Persze ez már csak az utolsó befejező lépés, így érdemes lehet a kezdetekről is beszélni egy kicsit. Ennél a témakörnél merülhetnek fel az építő zselé árak. Ha a monabeautyshop.hu kínálatát veszi szemügyre, akkor azzal a ténnyel fog szembesülni, hogy igen különböző árakkal találkozhat. Ha jobban megnézi, akkor ennek egyik oka a kiszerelés. Értelemszerűen a 30 grammos kiszerelésben kapható termék jóval drágább lesz, mint az 5 grammos.

A gyorsan fogyó termékekből mindenképpen érdemes a nagyobb kiszerelést választani, hiszen így jelentős kedvezményekhez juthatunk. Ráadásul a clear építő zselé árak most kifejezetten kedvezőek, ugyanis különleges akció van érvényben. Noha nemcsak az előbb említett terméknek csökkentett az ára, így anyagilag is megéri kicsit böngészni. Az építő zselé árak nem gyakran változnak a fent említett oldalon, de egy különleges akció mindig elérhető és ha nem akar lemaradni róla, akkor jól teszi, ha gyakran ellátogat az weblapra.