simítózáras tasakSimítózáras tasakSzámos olyan helyzet áll fent, amikor a termékeket, élelmiszereket vagy a garázsban lévő csavarokat csoportosítani, csomagolni kell. A simítózáras tasak tökéletes erre a célra, hiszen csak egy mozdulat és forrasztás nélkül be tudja zárni! Annak köszönhetően, hogy a záró csík ki is nyitható, majd újra zárható, többször is fel lehet használni ugyanazt a zacskót.

Rendszeresen használják a csomagolóiparban is, ha valamit darabszámra kell leszámolni és csomagolni. De elektronikai és gépipari felhasználása is ismert. Rengeteg méretben kapható, így érdemes akár többfélét is rendelni egy helyről. Cégünk olyan tartós simítózáras tasakokat forgalmaz 100 darabos kiszerelésben, amelyek a hétköznapi és munkahelyi tárolásokat, osztályozásokat praktikusan oldja meg.

Otthoni célra is vásárolhat, amelyekben az apróságok nagyon szépen elférnek. A megkezdett élelmiszerek becsomagolására is jó, de fagyaszthat le benne hússzeleteket vagy blansírozott zöldségeket. A simítózáras tasak tehát mindenhol megállja a helyét!