Elegáns, kifinomult, visszafogottan nőies. E bámulatos jegyek a Cluse óra sajátjai. Ez a márka Amszterdamból indult el a hódító útjára, még 2013-ban. Az azóta eltelt 7 év alatt bebizonyította, méltó a bizalomra, hiszen a brand égisze alatt napvilágot látó ketyegők nemcsak esztétikusak, de roppant praktikusak és strapabíróak is. Egyáltalán nem titok, hogy elsősorban a hölgyeket szólítja meg.

A szebbnél-szebb órakülönlegességeket azok a nők preferálják, akik a leghétköznapibb dolgokban és jelenségekben is észreveszik, méltányolják a szépet, akiknek fontosak a hagyományok és a klasszikus értékek. A Cluse óra maga a kézzel fogható minimalista báj, éppen ezért bármilyen esemény apropójából viselhetjük azt.

A letisztult vonalainak, a bravúros formatervezésének köszönhetően, akár a fontos üzleti tárgyalás vagy a rég várt romantikus randevú tökéletes kiegészítője is lehet. A bájos külső magas színvonalú, okos szerkezetet rejt, aminek köszönhetően mindig csalhatatlanul tudni fogjuk, mennyi a pontos idő.