SzekrényzárSzekrényzárA szekrények megszámlálhatatlan kincset tartalmaznak, legalább is gyerekszemmel minden, ami az ajtó mögé bújt, az elérhetetlen kincs. A szekrényzár a gyermekek ősi ellensége és közvetlenül a születésük után már azon töprengenek, hogy miként lehetne a mögé zárt kincseket megszerezni.

Még szerencse, hogy a szülők erre időben felkészülnek és a szekrényeket biztonsági zárral látják el. A kicsik biztonsága érdekében szükséges mindezt tenniük, hiszen nem minden kincs biztonságos, ami a szekrény mögött rejtőzik.

A megszámlálhatatlan mérgező anyagok közvetlen veszélyt jelentenek a gyermekekre, hiszen mindent, ami a kezük ügyébe kerül, biztosan megkóstolnak. A szekrényzár teljes biztonságot tud garantálni, ugyanis a furfangos szerkezeteket a csöppségek nem tudják áthidalni. Egy darabig mérgelődnek, hogy nem tudnak a szekrényajtó mögé férkőzni, de idővel belenyugodnak, hogy az nem nyílik. Arra viszont érdemes figyelni, hogy a gyermek előtt ne nyitogassák a tiltott zárakat, mert amilyen szemfülesek, hamar rájönnek a titokra.