Cube országúti kerékpárA szabadban való hasznos időtöltés alatt nemcsak a kertészkedés értendő. A városi emberek gyakran menekülnek ki a csendes vidéki tájakra, távol a város zajától és zsúfoltságától. Ilyenkor a kerékpározás kiváló lehetőséget ad kicsit kikapcsolódni és feltöltődni. A Cube országúti kerékpár tökéletesen megfelelő ilyen célokra. A gyártó minőségi kétkerekűi úgy vannak megtervezve, hogy nyílt terepen, egyenes szakaszokon is hosszú órákon át kényelmesen és biztonságosan tekerhessünk.

A Cube országúti kerékpár titka a tökéletes ergonómia és a kiváló súrlódási ellenállás a kerekek és aszfalt között. A bicaj szinte suhan az úton. A vékony abroncsok strapabíróak, lassan kopnak, és kis tapadási felületük révén, könnyebben gurulnak, kisebb erőkifejtés szükséges adott sebesség eléréséhez.

A Cube országúti kerékpár váza kényelmes tekerést tesz lehetővé úgy, hogy közben cseppet sem fáradunk és nem töri a nyereg a fenekünket. A kormányon minden tökéletesen kézre áll. A fékek és a váltó kiválóan teszik a dolgukat és a lámpa is felszerelhető.