Ősz van, odakint ködös, borús, hűvös az időjárás. Lassan nyakunkon a tél is, vagyis a nappalok egyre rövidebbek és sötétebbek lesznek. Ez sajnos nagyon sok ember kedvére rossz hatással van, hiszen könnyen bele lehet fásulni a szürke hétköznapokba. Nem véletlen az sem, hogy ősszel és télen nagyon sok olyan ember van, akire rátör a depresszió és a komorság. Ennek azonban nem feltétlenül kell így lennie, hiszen néhány apró trükk segítségével még a legszürkébb hétköznapokat is fel lehet dobni!

Lássuk, mit tehetsz az őszi-téli komorság ellen! A trükk egyszerű, mivel csak annyi a dolgod, hogy a szürke hétköznapokba bele kell csempészned egy kis vidámságot, egy kis színt. Amennyiben a munkahelyed lehetővé teszi a nagyobb, hangsúlyosabb ékszerek viselését, úgy bátran válassz egy XXL méretű nyakéket a szürke hétköznapokra is. A nagy ékszerek nyáron nagyon divatosak voltak, így bátran viselheted azokat most, ősszel és télen is. A feltűnő, csillogó nyakékek mellé viselhető méretes karperec és ékes fülbevaló is.

Tudtad azt, hogy a színek remekül tudják befolyásolni a hangulatodat? Gondolj csak bele abba, amikor nyáron elmész egy piacra, majd szétnézve milliónyi színű, friss zöldséget és gyümölcsöt látsz. Bármely szín mellett is döntesz, arra mindenképpen ügyelj, hogy a viselt árnyalatok harmonizáljanak egymással. A célod ugyanis, nem az, hogy papagájként nézz ki, hanem az, hogy vidám, nőies és üdítő legyen a megjelenésed.

Trendi, ha a nyakékben, fülbevalóban, illetve karperecben színes kövek vannak, hiszen így az összhatás még lenyűgözőbb lehet.

Az arany és a fekete, valamint a tengerkék és az arany párosítása tökéletes megoldást jelent a szürkeség ellensúlyozására. Egy színes ékszer segítségével könnyedén kitűnhetsz majd a tömegből. Egy üde színvilágú ékszer viselésével könnyedén tudsz üzenni a körülötted élők számára.

A feltűnő, színes, bevállalós ékszereiddel ugyanis, azt sugallod az emberek számára, hogy Te egy vidám, jó kedélyű, felszabadult ember vagy, így egyre többen fogják majd keresni a társaságodat, hogy a jó kedvedből és pozitív kisugárzásodból ők is töltekezni tudjanak a komor őszi napokon.

Sőt, még az is lehet, hogy a Te példád átragad majd másokra, vagyis egyre többen döntenek majd úgy, hogy színes ékszereket viselnek. Ezzel már nem csak a saját jókedvedről gondoskodtál, hanem lehetőséget teremtettél arra, hogy mások is megtapasztalják a vidám, színes ékszerek viselésével járó pozitív energiákat.

A kedved is azonnal jobb lesz a szín kavalkád láttán. A nyári ruhák is vidám színekben pompáznak, nem beszélve az ínycsiklandó fagylaltok ezer árnyalatáról. Ebből a frissítő, üde szín kavalkádból kell átcsempészned egy darabot a szürke hétköznapokba is, és meglásd, a kedved is sokkal jobb lesz majd! Nagyon fontos tehát, hogy ősszel és télen mindig színes ékszereket viselj.

A cukorka, a pasztell, a neon szín remekül kiegészíti a legunalmasabb ruhákat is. Viselhetsz baba kéket, babarózsaszínt, vagy akár almazöldet is, biztos lehetsz benne, hogy nem csak a Te kedved lesz jobb a színes ékszerek láttán, hanem a környezetedben élő embereké is. Üde színfoltja lehetsz a munkahelyednek abban az esetben, ha az ékszereid színesen tündökölnek rajtad nap, mint nap. Jó választás lehet egy orchidea lila, vagy egy menta zöld színben pompázó ékszer is, hiszen e két árnyalat rendkívül divatosnak számít idén.

Még tovább szeretnéd fokozni a vidám szín kavalkádot? Szeretnéd még hatékonyabban elűzni az őszi-téli depressziót? Akkor vásárolj egy hatalmas csokor virágot, ami nem csak az otthonod meseszép dísze lehet, hanem a munkahelyedé is! A legjobb az, ha rögtön két csokrot veszel, az egyiket otthonra, a másikat pedig az irodába. Te milyen ékszereket szoktál ősszel és télen viselni?