Lakberendezés

Innovatív függönyök minimalista lakásokba

Függönyök

A nehéz munkanap után, az otthon kellemes nyugalmába hazatérve nem is vágyunk másra, csak némi romantikázásra a párunk társaságában.

A palack jó bor és andalító zene elengedhetetlen feltételei a lazításnak, ám a megfelelő fényerőre is érdemes némi figyelmet fordítani, a spagetti függönyök varázslatos repertoárja pedig lehetővé teszi, hogy igazi intim hangulatot teremtsünk. De mi is tulajdonképpen a spagetti függöny?

Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Függönyök a modern stílus bűvkörében

Függönyök

Manapság, a lakberendezés világában a minimál stílus hódít a leginkább, méghozzá nem minden ok nélkül. A minimalista formatervezés a függönyök világában is maximálisan megjelenik, amit leginkább az úgynevezett spagetti modell bizonyít a legjobban.

Egyre növekvő népszerűségét annak a tulajdonságának köszönheti, hogy remekül passzol a modern lakások atmoszférájához. Sokan úgy gondolják, hogy a szóban forgó termék esztétikai értéke jóval nagyobb, mint a praktikus funkciója és talán ez igaz is, hiszen a spagetti függöny elsősorban nem a fény kizárásáért felel, hanem a szobába belépő vendégeink lenyűgözéséért. Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Az állandóan stílusos váza

Stílusos váza

Mindenki szeretné szebbé varázsolni az otthonát. Ehhez a színek és a formák megfelelő kiválasztása szükséges, valamint olyan díszítőtárgyak, amelyek szintén illenek a kompozícióba. Talán azzal mindenki egyetért, hogy a váza igen közkedvelt tárgy, amikor a díszítésről van szó.

Minden bizonnyal emlékszik rá, hogy még a nagymamája is alkalmazta ezt az eszközt, tehát régi története van a kelléknek. Tény, hogy eredetileg a virágokat szerették volna ezáltal bevinni az otthonokba, amiket szükséges volt vízzel ellátni. Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Elegáns a vízálló laminált padló

Ellenáll a nedvességnek

A hidegburkolatok sokkal elterjedtebbek a fürdőszobában, mint a meleg változatok. Ennek oka igencsak egyszerű, ami a nedvesség. A vízálló laminált padló segítségével, stílusos környezetet lehet teremteni a fürdőszobában, mivel nem a megszokott hideg kerámialapok kerülnek lerakásra.

Ezt a megoldást testesíti meg a Magic Floor, ami kinézetre nagyon hasonlít az elegáns és stílusos svédpadlóra, csupán más tulajdonságokkal rendelkeznek.

Egy kattintás ide a folytatáshoz....

A térelválasztó fontossága építkezésnél

Minőségi térelválasztó

Amikor építkezésről van szó, fontos, hogy a megfelelő alapanyagok és szakemberek álljanak rendelkezésre. A térelválasztó falak rendkívül fontosak a ház szerkezetében, ezért célszerű erőseknek lenniük.

Ha a ház felépül és minden igénynek megfelel, akkor jöhet a belső dekoráció. Itt is érdemes figyelni, hogy jó minőségű használati cikkeket vásároljon, illetve készíttessen lakásába. HA például jó szerkezetű nyílászárókat szerez be, akkor a szép dekoráció mellett, még a fűtésszámlán is spórolhat. Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Nagy méretben is kapható a fali fényképtartó

Fali fényképtartó

A csupasz falak egyetlen lakásban sem mutatnak jól, még ott sem, ahol a tulajdonos a minimalista design mellett döntöttek. Nem létezik olyan tér, ahol egy fali fényképtartó ne dobná fel a hangulatot a benne található kép által és a tartó egyedülálló külseje révén.

Ez egyszerre lehet egy olyan tárgy, amely tökéletes designelem, illetve az a kellék is, ami segít kirakni azokat a fényképeket, melyekre mindenki örömtelien tekint. Úgy tűnik, hogy az albumok ideje lejárt, és inkább teret nyernek a fali fényképtartó fajták, amelyekből temérdek modell beszerezhető. Egy kattintás ide a folytatáshoz....

A lakberendező nagyon sok mindent megtervez és kalkulál.

Lakberendező

Amikor be szeretnénk rendezni a lakásunkat, akkor azt vagy magunk tesszük meg vagy, ha nem értünk hozzá, akkor egy lakberendező, http://zenithome.hu/lakberendezes/ . Akinek konkrét elképzelései vannak, az akár maga is összeválogathatja a komplett berendezést, de készüljön fel, hogy nem lesz egyszerű feladat. Hiszen nem csak a bútorokra kell figyelni, hanem a szoba színéhez és a lakás stílusához is passzolnia kell mindennek. Bár divat a vegyítés, a nagy kavalkád azért nem olyan szép és rendezett látvány. Sokkal inkább zaklatottságra utal, ha minden bútor más irányvonalú. A harsány színek nem hatnak megnyugtatóan de a pasztellel jól harmonizál, Egy kattintás ide a folytatáshoz....